15 березня 2024 р.

Запрошуємо до занять!

Разом в майбутнє!📹Наші педагоги діляться цікавими та корисними відеозаняттями для діток у дитячому садочку. Вчимо малечу новому, розвиваємо таланти та даруємо радість навчання.🎨 Спостерігайте за кольоровим світом наших відеозанять! Переходьте за посиланням та переглядайте наші відео заняття.

Соціальний педагог Кот Інна Сергіївна пропонує до уваги поради для батьків за темою "Якщо дитина обманює" ПЕРЕГЛЯНУТИ 1 ПЕРЕГЛЯНУТИ 2
Якщо дитина не розуміє, де правда, а де вигадка - їй потрібна допомога. Правильна реакція батьків на обман дитини: повага до дитини, констатація факту обману без приниження, пояснити, що за її дії будуть наслідки, дати вибір, запропонувати допомогу, показати, що ви приймаєте дитину навіть недосконалою.

Вихователь Рюмшина Яна Володимирівна запрошує на інтегроване заняття для дітей середнього дошкільного віку з ознайомлення з довкіллям "Подорож Україною" 
ПЕРЕГЛЯНУТИ

Вихователь Кот Інна Сергіївна пропонує до вашого перегляду заняття з розвитку мовлення + аплікація "Їжачок" ПЕРЕГЛЯНУТИ
Мета: вчити дітей уважно слухати, відповідати на запитання вихователя; закріпити знання дітей про їжака, як дику тварину; розвивати дрібну моторику пальчиків, навички роботи з матеріалом для творчості - насіння соняшника; розвивати мовленнєву активність, творчу уяву, акуратність у роботі з клеєм; виховувати у дітей бажання створювати красиві композиції з насіння, естетичне сприйняття форми, емоційну чуйність, доброзичливість, бажання допомогти іншому.

Керівник музичний Чекоданова Анжеліка Анатоліївна запрошує на музичне заняття для дітей середнього віку "Весна іде - красу несе"
ПЕРЕГЛЯНУТИ
Мета: викликати інтерес дітей до музичного заняття та позитивні емоції; сприяти розвитку творчих здібностей за допомогою використання музично- дидактичних ігор та при музикуванні; вчити співати природним голосом, правильно передавати мелодію пісні; розвивати музичний слух, пам'ять, увагу, ритмічність і пластичну виразність рухів; виховувати естетичний смак, виконавську культуру.

Вихователь Рюмшина Яна Володимирівна, у рамках атестації, запрошує до перегляду педагогів консльтацію "Ростимо патріотів. Патріотичне виховання засобами інтегрованої освітньогї діяльності" 
ПЕРЕГЛЯНУТИ

В
ихователь Рюмшина Яна Володимирівна запрошує на заняття з малювання для дітей середнього дошкільного віку "Гніздо для пташки" ПЕРЕГЛЯНУТИ

Керівник гуртка «Веселкові нотки» Чекоданова Анжеліка Анатоліївна запрошує на заняття 
"Марш та духовий оркестр" ПЕРЕГЛЯНУТИ Мета: збагачувати музичні враження дітей; розширити знання дітей про жанр "марш"; познайомити з духовим оркестром та музичними інструментами даної групи; вчити запам'ятовувати назви інструментів та їх тембри; розвивати музичний, ритмічний, тембровий слух, фантазію, увагу; спонукати до творчих проявів в музикуванні.

Вихователь Серафимова Наталія Сергіївна запрошує на заняття з навчання грамоти "Склад як мінімальна вимовна частина. Звук [Х]. Літери Хх" 
ПЕРЕГЛЯНУТИ