15 квітня 2024 р.

Запрошуємо до занять!

🌟Нові враження на шляху!🎥Нові відео заняття від наших неперевершених педагогів дитячого садочка - просто магія, яка чекає на вас!🎉🎈Переходьте разом із своїми дітками на нашу сторінку, щоб переглянути цікаві та корисні заняття, які ми підготували для малечі! Наші відео заняття - це не лише навчальний процес, але й справжня мандрівка у світ фантазії та відкриття нових можливостей!
Вихователь Кот Інна Сергіївна пропонує до вашого перегляду заняття з навчання грамоти "Речення" 
ПЕРЕГЛЯНУТИ
Соціальний педагог Кот Інна Сергіївна пропонує до вашої уваги поради "Чому варто забрати у дитини гаджет" ПЕРЕГЛЯНУТИ
Вчені виявили, що малеча, яка проводила понад годину на день перед екраном гаджета без участі батьків, мала нижчий рівень розвитку тієї частини мозку, яка відповідає за мову, грамотність та когнітивні функції. Також телефони мають негативний вплив на концентрацію уваги дитини, мислення та розвиток мови.

Керівник гуртка «Веселкові нотки» Чекоданова Анжеліка Анатоліївна запрошує на заняття
"Космічна подорож"
ПЕРЕГЛЯНУТИ
Мета: викликати інтерес дітей до заняття, почуття захоплення від зустрічі з мешканцями інших планет; допомогти засвоїти знайомі ноти при співі та грі на фортепіано нової поспівки та придумати свої мелодії; спонукати до виконання ритмічної вправи; викликати естетичну насолоду від звучання музичних інструментів та грі на них; розвивати музичний, ритмічний, тембровий слух, увагу, дрібну моторику пальців рук.

Вихователь Ковшикова Ольга Іванівна запрошує на екскурсію Сонячною системою (космічний всесвіт, жива і нежива природа, зображуваляна діяльність) ПЕРЕГЛЯНУТИ

Керівник музичний Чекоданова Анжеліка Анатоліївна запрошує до перегляду
 музичне заняття для дітей старшого віку "Малюнок танцює - всіх дивує" ПЕРЕГЛЯНУТИ
Мета: пробуджувати інтерес дітей до малювання; активізувати увагу до слухання музичного твору та вміння дітей передавати характер музики через різні лінії та зміст пісні за схемою, ритмічним малюнком за допомогою рухової активності пальців; закріпити назви музичних інструментів та тембри звучання; виховувати художній смак, любов до музики та малювання.

Вихователь Ковшикова Ольга Іванівна запрошує на заняття з навчання грамоти "Літери-сестрички" (Звуки [г] - [ґ]. Розвиток фонематичного слуху. Цеглинки LEGO. Речення. Схема речення) 
ПЕРЕГЛЯНУТИ