8 квітня 2024 р.

Запрошуємо до занять!

Не збавляємо темп, продовжуємо навчати наших ластів’ят. До вашої уваги чергові щотижневі заняття від педагогів Ластівки. За традицією, гарного дня та продуктивного тижня!



Керівник гуртка «Веселкові нотки» Чекоданова Анжеліка Анатоліївна запрошує на заняття
"На гостини до півника" ПЕРЕГЛЯНУТИ
Мета: сприяти формуванню естетичного смаку дітей; допомогти засвоїти знайомі ноти при співі та грі на фортепіано нової пісні; спонукати до виконання ритмічної вправи; викликати естетичну насолоду від звучання музичних інструментів та грі на них; розвивати музичний, ритмічний, тембровий слух, увагу в процесі елементарного музикування.

Вихователь Ковшикова Ольга Іванівна запрошує на з
аняття з художньо-мовленнєвої діяльності + довкілля + зображувальної діяльності "Загадкова морква" (цікаві факти про моркву, її корисні властивості, використання в раціоні зарчування) ПЕРЕГЛЯНУТИ

Керівник музичний Чекоданова Анжеліка Анатоліївна запрошує до перегляду
 музичне заняття для дітей середнього віку "Прогулянка у весняному парку" ПЕРЕГЛЯНУТИ Мета: емоційно налаштовувати дітей на музичне заняття; пробуджувати інтерес до світу птахів, вміти відгадувати загадки та впізнавати за голосом; розвивати природний голос дітей, розширюючи співочий діапазон; підтримувати інтерес до музичних ігор та бажання грати; виховувати любов до музики, до живої природи.

Вихователь Кот Інна Сергіївна пропонує до вашого перегляду заняття з математики "Знак "+", "=". Дія додавання. Розв'язування прикладів" 
ПЕРЕГЛЯНУТИ 
Метаознайомити дітей зі знаками "+", "="; навчити читати ці знакинавчити складати приклади на додаванняформувати вміння обчислювати приклади на додавання.

Вихователь Ковшикова Ольга Іванівна запрошує на 
Комплексне заняття до Дня сміху 1 квітня з ознайомлення з довкіллям + розвитку мовлення + об'ємної аплікації "Цирк. Циркові професії" (нейрогімнастика, розвиток дрібної моторики пальців рук. Знайомство з цирковими професіями) ПЕРЕГЛЯНУТИ

Соціальний педагог Кот Інна Сергіївна пропонує до вашої уваги поради, як дбати про себе. 
Якщо ми не подбаємо про себе, то не зможемо допомогти комусь іншому. Тільки якщо ми будемо якісно дбати про себе, свій емоційний і психологічний стан, ми зможемо з мінімальними втратами для нашого життя і нервової системи впоратись з наслідками жахливих подій навколо ПЕРЕГЛЯНУТИ

Вихователь Серафимова Наталія Сергіївна запрошує на заняття з навчання грамоти для дітей середнього дошкільного віку "Звук [Ж]. Літери Жж" 
ПЕРЕГЛЯНУТИ

Вихователь Серафимова Наталія Сергіївна пропонує до перегляду "Корисний календар" на КВІТЕНЬ ПЕРЕГЛЯНУТИ У квітні на вулиці стає тепліше, природа поступово прокидається, а тепле сонечко мотивує більше часу перебувати на свіжому повітрі.